Skoči na vsebino

Doživi Bahne in okuse Notranjske

Doživi Bahne - gin Čoh gin

TRENDOVSKE PIJAČE

Za nepozabne večere in za fotke na družabnih omrežjih. Z vami so gin Čoh gin, grog in legendarne “borovničke”, Bahnetov borovničev liker, Borovničev’c. Ustvarite najboljši koktejl poletja ali grog, ki pozimi odlično pogreje

Doživi Bahne - Degustacija žganih pijač Bahne

DEGUSTACIJA

S prijatelji nas obiščite v destileriji na Čohovem in okusite Bahne. Ali pa se pred naročilom promocijskih daril ustavite pri nas v Trzinu in ugotovite, kateri okus vam najbolj ugaja. Preko gumba spodaj se dogovorite za termin degustacije likerjev in žganih pijač Bahne!

 
Doživi Bahne - piknik prostor Bahne Čohovo

PIKNIK PROSTOR

Za vas, za vso družino, za prijatelje in družbo. Na pikniku na Čohovem uživajte v pristnih okusih. Med piknikom vas vabimo na sprehod po travnikih in neskončnih gozdovih. Pokazali vam bomo neverjetno Notranjsko in vam zaupali skrite legende teh krajev.

Postestvo Bahne na Čohovem

POSESTVO ČOHOVO

Odkrijte tradicijo. Doživite Bahne. Odkrijte žganjekuho in pajšto, sušilnico sadja. Sprehodite se skozi nasade malin, robid, bezga in zelišč. Čeprav v zraku vse diši po meti, melisi, sivki, pelinu in bezgu, zrak od vročine ne trepeta – ker ste v osrčju hladnih gozdov.

Franc Tekavec, ustanovitelj podjetja KFI

“V neokrnjeni naravi, daleč stran od mestnega vrveža in smoga, je v osrčju Vidovskih hribov na Notranjskem naše posestvo, ki se imenuje Čohovo.” Obdajajo ga neskončni gozdovi, v katerih še vedno prebivajo številne divje živalske vrste – jeleni, volkovi, polhi, lisice in celo – medvedi.

FRANC TEKAVEC, ustanovitelj podjetja KFI d.o.o.