Skoči na vsebino

Ponudba – likerji in žgane pijače Bahne

Likerji in žgane pijače Bahne - sladki. Borovničev liker.

SLADKI LIKERJI

Likerji so med najbolj priljubljenimi Bahnetovimi pijačami. Sladke likerje odlikuje poln in bogat okus, ki je pravi praznik za brbončice. Likerji so primerni kot aperitiv in za pripravo koktejlov. Naš najbolj priljubljen liker je borovničev likerBorovničev’c.

Likerji in žgane pijače Bahne - grenki. Pelinkovec.

GRENKI LIKERJI

Likerji so najštevilčnejša skupina Bahnetovih pijač. V ponudbi imamo celo paleto Bahnetovih grenkih likerjev. Vsem grenkim likerjem je skupno to, da so pripravljeni z zelišči, nabranimi v Vidovskih hribih. Najbolj znan Bahnetov grenki liker je Pelinkovec.

Likerji in žgane pijače Bahne - sadna žganja Bahne. Slivovka.

SADNA ŽGANJA

Sadna žganja so tradicionalna slovenska žganja, ki so jih včasih pridelovali vsepovsod po Sloveniji. Za destilacijo sadnega žganja se uporabljajo predvsem jabolka, hruške in slive. Bahnetovo najbolj priljubljeno sadno žganje je Slivovka.

Herbal spirit Mint spirit Metino žganje Bahne

ZELIŠČNA ŽGANJA

Bahnetova zeliščna žganja bogatijo zelišča, pridelana in nabrana na posestvu Bahne v vasi Čohovo. V neokrnjeni naravi so zelišča izjemno aromatična, zato dajo zeliščemu žganju pravi značaj. Priljubljena grenčica Žonta še posebno prija po obroku.

Likerji in žgane pijače Bahne kot darila in promocijska darila

DARILA IN PROMOCIJSKA PONUDBA

Likerji in žgane pijače Bahne so priljubljeno darilo. Ob večjih praznikih pripravimo praznično ponudbo. Steklenice lahko personalizirate in jim dodate vaš pečat – logotip ali osebno sporočilo. O personalizaciji naših pijač se dogovorimo po e-pošti ali osebno na degustaciji v Trzinu.

Brezalkoholni izdelki Bahne - kis, sirupi in marmelade Bahne

BREZALKOHOLNI IZDELKI

Vsako leto bolj cenimo naravno, njene dobrote, sadje in zelišča iz neokrnjene narave. Da lahko v kakovosti naših izdelkov uživa vsa družina, smo pripravili paleto brezalkoholnih dobrot z Notranjske. Zelo priljubljeni so naši džemi in razni sirupi, še posebno bezgov sirup.

Majda Debevc, slovenska poznavalka žganih pijač

“Ljudje smo vedno našli način, rastlino, iz katere je mogoče proizvesti alkohol. Slovenci smo srednjeevropski narod in na tem območju imamo predvsem sadje, zato so žganja iz sadja slovenska narodna pijača.”

MAJDA DEBEVC, slovenska poznavalka žganih pijač